Op reis naar Oostenrijk!

Na al het klussen is het dan zover, op naar Hoogeveen om mijn reisgezelschap op te halen en te vertrekken naar Innsbruck Oostenrijk!

De avond voorafgaand aan vertrek heb ik de laatste zaken nog op orde gemaakt, mijn camping spullen bij elkaar gezocht en de koelkast gevuld met boodschappen voor onderweg. En niet te vergeten, door al het klussen had ik de Formule 1 nog niet gekeken, dus de F1 nog even terugkijken. (Wat een wedstrijd!)

Maandag morgen 08.00 uur, nog even olie peilen en nog vlug de ruitenwissers vervangen die ik vergeten was met de onderhoudsbeurt en dan ben ik echt klaar voor vertrek!

08.10 uur.. Onderweg!

Eerst onderweg naar Hoogeveen om daar m’n Neef en Nicht op te pikken om gezamenlijk naar Oostenrijk te rijden. Het is volgens de routeplanner ongeveer 10 uur rijden naar Oostenrijk, maar Duitsland kent vele wegwerkzaamheden en we zullen toch ook even moeten lunchen en dineren om het tanken. onderweg niet te vergeten.

We hebben de crusecontrol op 120 km/u gezet om in alle rust koers te zetten naar Oostenrijk. Onderweg wat spelletjes gedaan naast dat we elkaar de oren van de kop hebben gekletst. Denk dat als de radio een uur heeft aan gestaan, dat het veel is.

Onderweg kwam ik nog op een klein probleempje, vermoedelijk is de airco water afvoer niet / niet goed aangesloten. Er lekt wat water de cabine in. Daar zal ik komende week nog even naar kijken. Komt al dat ingepakte gereedschap goed van pas, helaas. (Heb er de volgende dag naar gekeken en het blijkt inderdaad dat de airco afvoer van binnen smerig was en niet goed aangesloten zat. Deze schoongemaakt, doorgeprikt en weer goed aangesloten, uiteindelijk een kleinigheidje gelukkig)

’s Middags hebben we een Burger King aangedaan voor een heerlijke lunch XD en ’s avonds hebben we heerlijk gegeten bij een Duits/Italiaans restaurant. Een aanrader voor als je vlak bij de Oostenrijkse grens zit. (Beim Olivenbauer – Füssen)

22.45 uur, aankomst in Oostenrijk! Blijkt dat je toch een groot parkeerplekje nodig bent voor een camper busje. Uiteindelijk wel 1 gevonden, maar dat was even zoeken. De meeste spullen mee naar binnen en na een lekkere Radler vlot naar bed!