Frankrijk / Monaco

Het is even geleden dat ik hier wat geplaatst heb, maar het is weer (zomer)vakantie! Dus tijd voor nieuwe berichten. Er komen nog een paar berichten aan die deels in Noorwegen geschreven zijn, maar dat vergt nog even weer wat uitzoeken.
Voor nu, Frankrijk, Monaco en Italië!

Vooraf heb ik niks gedeeld over de vakantie omdat we bezig waren een surpriseparty aan het organiseren waren voor mijn moeder. Zij word in december 60 maar dan is het niet echt de tijd om in de tuin een feestje te houden. Dus afgelopen weekeind hebben we dit georganiseerd. Heb mij tegenover m’n moeder al bijna versproken over wanneer ik zou vertrekken op vakantie. Maar het is gelukt, het was oprecht een verrassing.

En afgelopen zondag middag rond 13.30 uur ben ik vertrokken in de richting van Monaco. De planning was om in Luxemburg te overnachten en te tanken. Dat is gelukt, de eerste 500 km verliepen soepel. Veel wind en regen onderweg, maar geen probleem, geen hagel gelukkig.

Klaar voor vertrek na het feestje.

De tweede dag stond Lyon op de planning, maar de dag verliep soepel en heb het tot Nice gered. Alleen tegen de tijd dat ik daar aankwam waren alle campings in de buurt al wel gesloten. Heb een ander camper plekje uitgezocht en heb de volgende dag een beetje uitgeslapen en ben naar de camping gereden. Echter was de eerste die ik bezocht al gesloten voor dit jaar! Was al wel voorbereid, meerdere hebben aangegeven dat het seizoen al over is in het zuiden van Europa. Dus op naar de volgende. Deze had nog plek zat en is gewoon open.

’t Camperbusje op z’n plek gezet, recht gezet en de motor uitpakken. Laat het mooie weer maar komen!