Schetsen

zijaanzicht van de bestuurderszijde
zijaanzicht van de passagierszijde
bovenaanzicht

De eerste ruwe schetsen van de bus in wording. Het een en ander zal tzt wellicht nog wijzigen, maar voor nu is dit het idee. (tekeningen niet op schaal)

De bank word een slaapbank welke uitklapt van een bank naar een 2 persoons bed van 140x200cm. Deze komt direct achter de stoelen.

De wc word waarschijnlijk een porta potti. En op de plek van de wc kan in de toekomst nog een douche gemaakt worden. Ben er nu nog niet zeker van of ik dat wel definitief in de bus wil hebben. We gaan er achter komen als ik op vakantie ben geweest. Anders is het een ruime wc/ opslag voor andere zaken.

Verder komt er in de keuken een twee pits gastoestel met daaraan vast een gootsteen. Deze hoop ik te kunnen verzinken in het blad, waarbij je bovenop deze combinatie het werkblad legt. Zodat je buiten het koken/ wassen een mooi groot werkblad hebt.

De koelkast komt noodgedwongen op de zelfde hoogte als het werkblad. En achteraf vind ik dat helemaal geen verkeerd idee. Gezien de gekozen indeling, het bed achter de voorstoelen, heb ik keukenkastjes van 40cm diep. En omdat de wielkast vrij lang en breed is, kan ik de koelkast niet op de grond kwijt, dus op de eerst volgende keukenkast hoogte. Voordeel is dat je net als in huis, de koelkast, voor mij, op ooghoogte hebt en je niet hoeft te bukken voor je boodschappen. 🙂

Achterin zit ik er aan te denken om de vloer een centimeter of tien wil verhogen. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld een campingtafel en/of stoelen opbergen. Dit zijn zaken die anders best veel ruimte innemen omdat ze wat groot en onhandig zijn. Of het er definitief gaat komen weet ik nog niet.